Portré fotózás

Azt hiszed, rólad nem lehet jó képeket csinálni?

Hogy csak a modellek mutatnak jól a fotókon?

Ki kell, hogy ábrándítsalak…

Mindenkiről lehet jó képeket készíteni! 🙂

Képzeld el, hogy a hajad be van lőve, a sminked tökéletesen passzol hozzád és olyan ruhában vagy, amiben jól érzed magad. Nem hangzik rosszul, ugye?

Ehhez adj hozzá két bolondos lányt, akik garantálják a jó hangulatot, hogy még véletlenül se feszengd végig a fotózást. Nem fogok hazudni, az elején esélyes, hogy lesz egy kis out of comfortzone érzésed, de hidd el, hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez minél hamarabb eltűnjön. Ez így már nem is olyan ijesztő, ugye?

Alapjáraton egyediségre törekszünk, mindenkinél megpróbáljuk a hozzá leginkább passzoló stílust megtalálni, de nyitottak vagyunk az egyedi kérésekre is, hogy megláthasd egy teljesen új oldaladat.

Hogy érdemes készülni a fotózásra?

Mindenképpen kényelmes öltözéket válassz, mert a fotózás közben ülni, állni esetleg feküdni is fogsz, lehetőségek tárháza végtelen.

A ruhák kiválasztásánál figyelj az összhangra, színharmóniákra. Lehetőségek szerint a mintás ruhákat kerüld, azok nem mutatnak jól a fényképeken.

Nem hagylak magadra az előkészületek alatt sem. Segítek kiválasztani a legideálisabb ruhákat és kiegészítőket, mindig egyeztetünk emailen vagy telefonon még a fotózás előtt, időben.

A fotózást megelőző napokban próbálj minél kipihentebb lenni, igyál sok folyadékot. Ne ebben az időszakban próbálj ki új kozmetikumokat az esetleges allergiás reakciók miatt.

Igény esetén tudok felár ellenében sminkest biztosítani a fotózáshoz, ehhez előre egyeztetés szükséges.

Kizárólag utómunkázott képek kerülnek átadásra, elektronikus formában.

Keress fel!​

Nem tudod még pontosan mit is szeretnél?
Kérj időpontot és ingyenes tanácsadással segítek megtalálni!