Glamour fotózás

Hatalmas változáson mentél keresztül?

Esetleg az életed változott meg gyökeresen?

Szeretnéd megnézni, milyen szép tudsz lenni?

Vagy csak szeretnéd megtapasztalni, milyen amikor ragyogsz?

Ha büszke vagy arra, aki lettél vagy amit elértél, mi megmutatjuk Neked és általad a külvilágnak, hogy mennyire gyönyörű vagy!

Ha kételkednél, profi sminkes segít, hogy meglásd a szépséged úgy, hogy közben önmagad maradsz. A tipikus klisével élnénk itt:
kihozzuk belőled a maximumot.

Ünnepeld az új életedet, új énedet, a benned rejlő erőt egy remek hangulatú fotózással. Mi csak megörökítjük azt, aki Te vagy. Segítünk ellazulni, megtalálni a megfelelő beállításokat ahhoz, hogy a céljaidnak leginkább megfelelő képeket kaphass.

Legyen szó portréról vagy egész alakos fotókról, a szépséged, a kisugárzásod lesz a középpontban!

Hogy érdemes készülni a fotózásra?

Mindenképpen kényelmes öltözéket válassz, mert a fotózás közben ülni, állni esetleg feküdni is fogsz, lehetőségek tárháza végtelen.

A ruhák kiválasztásánál figyelj az összhangra, színharmóniákra. Lehetőségek szerint a mintás ruhákat kerüld, azok nem mutatnak jól a fényképeken.

Nem hagylak magadra az előkészületek alatt sem. Segítek kiválasztani a legideálisabb ruhákat és kiegészítőket, mindig egyeztetünk emailen vagy telefonon még a fotózás előtt, időben.

A fotózást megelőző napokban próbálj minél kipihentebb lenni, igyál sok folyadékot. Ne ebben az időszakban próbálj ki új kozmetikumokat az esetleges allergiás reakciók miatt.

Igény esetén tudok felár ellenében sminkest biztosítani a fotózáshoz, ehhez előre egyeztetés szükséges.

Kizárólag utómunkázott képek kerülnek átadásra, elektronikus formában.

Keress fel!​

Nem tudod még pontosan mit is szeretnél?
Kérj időpontot és ingyenes tanácsadással segítek megtalálni!