Páros fotózás

Közeledik a Nagy Nap vagy csak szeretnétek megörökíteni a szerelmeteket?

Ha viszolyogsz a fotózástól, de mégis örülnél olyan képeknek, amikről lerí, hogy Ti vagytok, jó helyen jársz.

A bohókásan vicces fotóktól a komoly, romantikus jegyes fotózásig, minden stílusban segítünk, hogy jól érezzétek magatokat és elégedettek legyetek a végeredménnyel.

Célunk a köztetek levő harmóniát megragadni olyan stílusban, ami leginkább tükrözi a köztetek levő érzelmeket, mindezt olyan hangulatban, amiben el tudtok lazulni. Ha komfortosabban érzitek magatokat a természetben, mint egy stúdióban, akkor segítünk olyan helyszínt választani, ami illik hozzátok, ahol önmagatok tudtok lenni. Ha viszont nem szeretnétek, hogy esetleg mások is lássanak Titeket, akkor egy hozzátok passzoló stúdióban hozzuk ki a maximumot.

Hogy érdemes készülni a fotózásra?

Mindenképpen kényelmes öltözéket válassz, mert a fotózás közben ülni, állni esetleg feküdni is fogsz, lehetőségek tárháza végtelen.

A ruhák kiválasztásánál figyelj az összhangra, színharmóniákra. Lehetőségek szerint a mintás ruhákat kerüld, azok nem mutatnak jól a fényképeken.

Nem hagylak magadra az előkészületek alatt sem. Segítek kiválasztani a legideálisabb ruhákat és kiegészítőket, mindig egyeztetünk emailen vagy telefonon még a fotózás előtt, időben.

A fotózást megelőző napokban próbálj minél kipihentebb lenni, igyál sok folyadékot. Ne ebben az időszakban próbálj ki új kozmetikumokat az esetleges allergiás reakciók miatt.

Igény esetén tudok felár ellenében sminkest biztosítani a fotózáshoz, ehhez előre egyeztetés szükséges.

Kizárólag utómunkázott képek kerülnek átadásra, elektronikus formában.

Keress fel!​

Nem tudod még pontosan mit is szeretnél?
Kérj időpontot és ingyenes tanácsadással segítek megtalálni!