Kismama fotózás

Anyai örömök elé nézel és szeretnéd ezt igényes képeken megörökíteni?

A legjobb helyen jársz! 🙂

Hatalmas élmény először meglátni a két vonalat a teszten. Tele leszel izgalommal, felfedezésre váró csodákkal. Segítünk, hogy erre a feledhetetlen várakozásra mindig szívesen emlékezhess.

Legyen szó egyéni, páros vagy akár családi képekről, kreativitásunk határtalan. Ha szeretnél később meghitt nosztalgiával visszagondolni a várandósságra és a kerekedő pocakodra, segítünk olyan képekkel megajándékozni, amiket boldogan nézhetsz vissza, hogy emlékeztessen, milyen volt, amikor még benned fejlődött a család (újabb) büszkesége.

Szabadtéren és stúdióban egyaránt megteremtjük az általad vágyott, elképzelt hangulatot úgy, hogy közben jól is érezd magad.

Kismama fotózáshoz csodálatos ruhakölteményekkel tudunk szolgálni, amelyek között biztosan találsz a stílusodnak megfelelőt. De ha a farmer-póló kombináció áll közelebb hozzád, az sem akadály. A lényeg, hogy jól érezd magad és ne csak a képek, de a fotózás maga is emlékezetes legyen.

Hogy érdemes készülni a fotózásra?

Mindenképpen kényelmes öltözéket válassz, mert a fotózás közben ülni, állni esetleg feküdni is fogsz, lehetőségek tárháza végtelen.

A ruhák kiválasztásánál figyelj az összhangra, színharmóniákra. Lehetőségek szerint a mintás ruhákat kerüld, azok nem mutatnak jól a fényképeken.

Nem hagylak magadra az előkészületek alatt sem. Segítek kiválasztani a legideálisabb ruhákat és kiegészítőket, mindig egyeztetünk emailen vagy telefonon még a fotózás előtt, időben.

A fotózást megelőző napokban próbálj minél kipihentebb lenni, igyál sok folyadékot. Ne ebben az időszakban próbálj ki új kozmetikumokat az esetleges allergiás reakciók miatt.

Igény esetén tudok felár ellenében sminkest biztosítani a fotózáshoz, ehhez előre egyeztetés szükséges.

Kizárólag utómunkázott képek kerülnek átadásra, elektronikus formában.

Keress fel!​

Nem tudod még pontosan mit is szeretnél?
Kérj időpontot és ingyenes tanácsadással segítek megtalálni!