kulcsar_melinda_IMG_2516

Hol is kezdjem a bemutatkozásomat…

Gyerekkorom óta érdekel a fotózás világa. Ahogy telt az idő és a digitális fényképezők kezdték kiszorítani a befűzős gépeket, a fotózás iránti szerelem egyre erősebben kúszott be az életembe. Kirándulásokon, iskolai programokon gyakoroltam a fotózást, milyen szögből, milyen háttérrel mutatnának jobban a lelkes modellek (osztálytársak).

Azóta eltelt pár év (nem számolok utána), a technika fejlődött, ahogyan szerencsére én is.

A fényképezőgép okosabb lett, mint az ember, a fotózás iránti szerelem mélyebb lett, mint valaha.

Különböző tematikájú fotózások során gyakoroltam és alakítottam ki a saját stílusomat hű segítőmmel, aki nem csak az asszisztensem és kreatív segítőm, de ha kell, a modellem is. A sok sok év alatt együtt töltött idő kialakított egy olyan harmóniát közöttünk, aminek köszönhetően gördülékenyen dolgozunk együtt, a jó és bolondos hangulat mindig garantált. Emiatt minden fotózáson olyan légkör tud kialakulni, amiben könnyen ellazulnak a modellek. Szeretem a kreatív fotózásokat, ahol relatíve szabad kezet kapok, mert az egyediség híve vagyok. Minden ember más és ezt szeretem is kihangsúlyozni. Természetesen ha a helyzet úgy kívánja, komoly is tudok lenni, de eddig erre nem volt szükség, úgyhogy ez még csak elmélet.

Ha szívesen dolgoznál velem és kíváncsi vagy a munkámra, keress bátran és kitalálunk együtt egy hozzád passzoló témát, ahol igazán önmagad lehetsz, vagy épp egy olyat, ahol kifordulhatsz önmagadból.

Én azon leszek, hogy jól érezd magad és elégedett legyél az eredménnyel.

kulcsar-melinda-photo-fotos-filmszalag-promo

Kapcsolatfelvétel

Hívható hétköznapokon 9:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 14:00